Risa IT

Team Tech Arena meetup: Infrastructure as code in Azure


De 1ste  hybrid meetup van team Tech-arena was een groot succes! Tijdens de meetup konden deelnemers aansluiten via de livestream of live op locatie. Met de pizza’s op schoot zocht iedereen een plekje in de Tech-Arena. Om na afloop het onderwerp met elkaar te bespreken onder het genot van een koud biertje.

Tijdens de meetup over Azure Infrastructure as Code heeft Microsoft MVP Henry Been ons laten zien hoe je de nieuwe Bicep taal kunt gebruiken en wat de voordelen zijn van Bicep ten opzichte van JSON ARM templates. Door een interactieve live demo te laten zien heeft Henry ons handvaten gegeven om de nieuwe technieken te gebruiken.

Tijdens de meetup heeft team Tech-Arena het community reward systeem afgetrapt. Door middel van een technische prijsvraag kon iedereen het nieuwste boek van Henry Been winnen.

We zijn met een korte interactieve live demo over Azure Infrastructure as Code een hoop te weten gekomen over Bicep de nieuwe DSL (domain specific language)! Gemist? Check de onderstaande video voor de complete meetup.

Volgend kwartaal is team Tech-Arena weer terug met een nieuwe meetup. Op de hoogte blijven? Wordt lid van de community via https://www.meetup.com/pro-test-the-test-meetup-group/.

Tot de volgende!